ΝΗΜΑ ΕΦΕ ΛΑΜΨΗΣ

Σύντομη Περιγραφή:

ΝΗΜΑ ΕΦΕ ΛΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΚΤΩΣΕΩΣ

10,01

Σε όλα τα προϊόντα οι ημέρες παράδοσης εντός Αττικής είναι από 2  έως 3 εργάσιμες και εκτός Αττικής είναι από 4 έως 5 εργάσιμες. Τα προϊόντα της κατηγορίας eco αξεσουάρ (εκτός ανταλλακτικά αερόθερμου) είναι από 1 έως 3 εργάσιμες

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος θα πρέπει να έρχεστε πρώτα σε ενημέρωση με το κατάστημα για να σας ενημερώνει για το κοστος των εξόδων αποστολής στη χώρα σας.
-For orders outside of Greece, you should first contact the store to inform you of the shipping costs for your country.

Περιγραφή

ΝΗΜΑ ΕΦΕ ΛΑΜΨΗΣ

Το νήμα εφέ πυρακτώσεως είναι ένα ειδικό νήμα που όταν το προσθέσετε στην εστία βιοαιθανόλης ή γκαζιού προσδίδει στη φλόγα ένα εφέ επιπλέον πυράκτωσης . Ο τρόπος που αναβαθμίζει την ένταση της φλόγας και οι χορευτικές κινήσεις της φωτιάς θα γίνουν σημείο ενδιαφέροντος στο σπίτι σας. Αλλοιώνεται ελάχιστα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές σε κάθε καύση. Διατίθεται σε συσκευασία : 2gr

Οδηγίες Χρήσης

Χρειάζεται να τοποθετήσετε στην εστία μόνο μια μικρή ποσότητα νήματος .
Ανοίξτε καλά το νήμα και τοποθετήστε το κατά μήκος της εστίας έτσι ώστε να καλύπτει την περισσότερη επιφάνεια .
Προσπαθήστε να το τοποθετήσετε ψηλά ,στο ύψος της φλόγας όπου η πυράκτωση θα είναι πιο ορατή .
Το νήμα έχει μεγάλη διάρκεια ζωής .ωστόσο με τη συχνή χρήση μπορεί να ατονίσει η απόδοση του . Εφόσον όμως απαιτείται μικρή ποσότητα προϊόντος για την εστία με ένα σακουλάκι θα μπορέσετε να περάσετε αρκετό καιρό .
Προσοχή

Tο νήμα είναι πολύ λεπτό αλλά και πολύ ανθεκτικό . Μην προσπαθήσετε να το κόψετε με τα χέρια . Υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού .
Πετάξτε τα υπολείμματα σε ασφαλές μέρος .
Κρατήστε το μακριά από παιδιά .
Κρατήστε το προϊόν μακριά από πηγές ηλεκτρικού ρεύματος .
Αν και το προϊόν έχει δοκιμαστεί και αποδειχθεί ως κατάλληλο για πολλά διαφορετικά είδη εστιών , η τελική ευθύνη για την ασφαλή λειτουργία του προϊόντος καθορίζεται από τη χρήση του καταναλωτή . Η κατασκευάστρια εταιρία δεν είναι υπεύθυνη για τις μη εγκεκριμένες από την ίδια χρήση του προϊόντος .Δεν αναλαμβάνουμε ευθύνη για ζημιές που θα προκληθούν σε εστίες ή ανθρώπους εξαιτίας της μη κατάλληλης και ασφαλούς χρήσης του προϊόντος .

 

ECO TZAKI

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΗ.

ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ

6986844318 Η 2106847740

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΑ ΥΠΑΡΧΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ONLINE ΣΤΟ SITEESHOP : www.ecotzaki.gr

ΚΑΙ ΣΕ EMAIL : info@ecotzaki.gr .