Faber e-Slim 1700 – 450 I

Faber e-Slim 1700 – 450 I

Ηλεκτρικό τζάκι Ατμού Optimyst

H Glen Dimplex Group θέτει νέα πρότυπα με τα καλύτερα εντοιχιζόμενα ηλεκτρικά τζάκια ατμού που κατασκευάζει! Η νέα σειρά Faber e-Matrix έχει αναπτύξει την τρίτη διάσταση στο τρισδιάστατο εφέ φλόγας που είναι τόσο ρεαλιστικό όσο και μίας πραγματικής φλόγας, χωρίς τα προβλήματα ενός συμβατικού τζακιού. Είναι αποτέλεσμα μιας περαιτέρω ανάπτυξης του πατενταρισμένου συστήματος Optimyst με φλόγα από νερό και LED φωτισμό! Το e-Slim 1200/450 I είναι ένα μεγάλο, ασφαλές, εντυπωσιακό και άκρως ποιοτικό τζάκι από κάθε οπτική.

Κατασκευαστής Faber
Πιστοποιητικά CE

 

7.092,80

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Σε όλα τα προϊόντα οι ημέρες παράδοσης εντός Αττικής είναι από 2  έως 3 εργάσιμες και εκτός Αττικής είναι από 4 έως 5 εργάσιμες. Τα προϊόντα της κατηγορίας eco αξεσουάρ (εκτός ανταλλακτικά αερόθερμου) είναι από 1 έως 3 εργάσιμες

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος θα πρέπει να έρχεστε πρώτα σε ενημέρωση με το κατάστημα για να σας ενημερώνει για το κοστος των εξόδων αποστολής στη χώρα σας.
-For orders outside of Greece, you should first contact the store to inform you of the shipping costs for your country.

Περιγραφή

Faber e-Slim 1700 – 450 I

Real Flames: Ζήστε την τρίτη διάσταση!
Η σειρά e-Slim της Faber θέτει νέα πρότυπα στον ρεαλισμό που μπορεί να προσφέρει μία εικονική φλόγα που προσομοιάζει μία πραγματική καύση φωτιάς. Ποτέ στο παρελθόν μία ηλεκτρική φωτιά δεν ήταν τόσο πραγματική όσο αυτής ενός συμβατικού τζακιού και ακόμα περισσότερο σε συνδυασμό με ηχητικά εφέ καύσης, κρυφούς φωτισμούς και λειτουργία θέρμανσης. Από όλες τις πλευρές μπορείτε να παρακολουθήσετε τη φλόγα και να απολαύσετε μία ωραία ατμόσφαιρα όλο το χρόνο στην τρίτη διάσταση!

Απαιτείται μόνο νερό και ελάχιστο ρεύμα!
Μία σύνδεση σε πρίζα και μια μόνιμη παροχή νερού είναι απαραίτητα για τη λειτουργία. Ο φωτισμός LED, η βελτιωμένη τεχνολογία εξάτμισης ατμού Opti-myst που δημιουργεί “φλόγες” και το κρυφό ηχείο “καύσης” δεν χρησιμοποιεί πολύ ρεύμα. Η κατανάλωση ενέργειας είναι αμελητέα. Αυτό κάνει τον «καυστήρα» του e-Slim φιλικό προς το περιβάλλον αλλά και στο χρήστη.

Ευέλικτη και ασφαλής επιλογή.
Τα ηλεκτρικά τζάκια e-Matrix μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιαδήποτε εσωτερικό χώρο χωρίς καμινάδες, εξαερισμούς και περιορισμούς τοποθέτησης. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον, δε χρησιμοποιούν το οξυγόνο της ατμόσφαιρας, είναι εύκολα στη χρήση και ασφαλή ακόμα και για τα παιδιά χωρίς εύφλεκτα υλικά.

Αναλυτική Περιγραφή

 • To e-Slim 1700/450 I είναι μία ηλεκτρική εστία κατάλληλη για ένθεση μέσα σε ειδικές κατασκευές χωρίς περιορισμούς στο σχεδιασμό εγκατάστασης (οπτική εικόνα εμπρόσθια).
 • Μοντέλο e-Slim 1700/450 Ι (μονή όψη) με διαστάσεις εξωτερικές (ΠxΥxΒ) 171,4 x 80,0 x 30,0 cm
 • Διαθέτει μεγάλη γυάλινη επιφάνεια στο μπροστινό μέρος, διακόσμηση με κεραμικά ξύλα και πίσω μεταλλική πλάτη με μαύρη βαφή ηλεκτροστατικά.
 • Διαθέτει ατμοσφαιρική αλλαγή χρωματισμών του εφέ της φλόγας ατμού και παράλληλα αλλαγή χρωματισμών του κρυφού επάνω φωτισμού ανάλογα με την διάθεση. Όλες οι ρυθμίσεις γίνονται μέσω του τηλεχειριστηρίου ή ακόμα μέσω app της smart συσκευής σας.
 • Διαθέτει την προηγμένη τεχνολογία εφέ φλόγας ατμού Optimyst® και φωτισμό LED για ρεαλιστική τρισδιάστατη αναπαράσταση καύσης.
 • Η λειτουργία της εικονικής φλόγας ρυθμίζεται σε ύψος και ένταση ανάλογα με την επιλογή.
 • Διαθέτει κρυφό σύστημα που αναπαράγει ήχους πραγματικής φωτιάς με αυξομείωση της έντασης για μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία.
 • Διαθέτει επιλογή θέρμανσης όποτε ζητηθεί με ισχύ 2kW και ενσωματωμένο ηλεκτρονικό θερμοστάτη με ρύθμιση της επιθυμητής θερμοκρασίας. Η θέρμανση διαχέεται μέσω κρυφών αγωγών από το πάνω μέρος της συσκευής και μπορεί να καλύψει χώρους έως 40 τ.μ.
 • Στην συσκευασία περιλαμβάνεται απομακρυσμένο τηλεχειριστήριο Bluetooth με πολλαπλές λειτουργίες (εβδομαδιαίο χρονοπρόγραμμα λειτουργίας, ρύθμιση επιθυμητής θερμοκρασίας, ρύθμιση ύψους φλόγας, ρύθμιση έντασης ήχου και άλλα.
 • Είναι μία συσκευή που δέχεται μόνιμη παροχή νερού από την ύδρευση για αδιάληπτη και συνεχόμενη λειτουργία.
 • Εναλλακτικά διατίθεται σύστημα αντλίας για κοντινή χρήση κάποιας μικρής δεξαμενής νερού.
 • Χώρα παραγωγής: UK
 • Συσκευασία: 1 παλέτα

ECO TZAKI

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΗ.

ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ

6986844318 Η 2106847740

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΑ ΥΠΑΡΧΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ONLINE ΣΤΟ SITEESHOP : www.ecotzaki.gr

ΚΑΙ ΣΕ EMAIL : info@ecotzaki.gr .