H www.ecotzaki.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης της εταιρείας “ecotzaki” Γιώργος Ζουμης με έδρα την Αθήνα Πατησίων 48 , (Α.Φ.Μ.:145591107 , Δ.Ο.Υ:Δ’ ΑΘΗΝΩΝ) με τηλέφωνο 2106565545.

Η ecotzaki τηρεί όλες τις ισχύουσες διατάξεις του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας , Γενική γραμματεία καταναλωτή, Διεύθυνση Προστασίας καταναλωτή Τμήμα Β΄ σύμφωνα με το άρθρο 4 του Ν.2251/1994 όπως τροποποιήθηκε με τον Ν.4242 του 2014 και ισχύει σήμερα με τον Αριθμό πρωτοκόλλου Ζ2-1962 με ημερομηνία 1/7/2014.

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος που βρίσκεται στην διεύθυνση www.ecotzaki.gr.

 

1. Όροι
Το κατάστημα ecotzaki διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις, καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

 

2. Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα
Το κατάστημα δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.ecotzaki.gr , τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

Στις απεικονίσεις ορισμένων προϊόντων πιθανόν οι φωτογραφίες τους να είναι ενδεικτικές.

Το κατάστημα ecotzaki καταβάλει τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια στη πιστότερη με τη πραγματικότητα, παρουσίαση των προϊόντων του, μέσω φωτογραφιών μεγάλης ανάλυσης καθώς και με αναλυτικές περιγραφές. Θα πρέπει παρόλα αυτά να ληφθούν υπόψη αστάθμητοι παράγοντες που εμποδίζουν αυτή τη προσπάθεια (τεχνικά μέσα που διαθέτη ο χρήστης, ανάλυση οθόνης κτλ.) Η πιθανότητα ύπαρξης διαφοράς στη χρωματική απόχρωση της φωτογραφίας και του προϊόντος είναι δυνατή.

 

3. Διαθεσιμότητα – Περιορισμός ευθύνης
Το κατάστημα δεν μπορεί να εγγυηθεί για την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Εγγυάται όμως για την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Η ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα, ενημερώνεται διαρκώς κατά τη διάρκεια του έτους, ώστε να διασφαλίσει ότι σας παρέχει ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που διαθέτει.

Στην περίπτωση που βρεθεί στη δυσάρεστη κατάσταση να μην μπορεί να σας προμηθεύσει σύντομα με τα/το επιλεγμένο προϊόν, θα λάβετε άμεση ενημέρωση για τον χρόνο που απαιτείται. Εάν ο προτεινόμενος χρόνος παράδοσης δεν είναι αποδεκτός, θα λάβετε όλο το ποσό της χρέωσης σας.

Το κατάστημα ecotzaki δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου.

Επίσης το κατάστημα ecotzaki ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

 

4. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την ιστοσελίδα www.ecotzaki.gr και www.ecotzaki.gr συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ecotzaki και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα www.ecotzaki.gr & www.ecotzaki.gr ή και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του www.ecotzaki.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες www.ecotzaki.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

 

5. Καταχώρηση παραγγελιών
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις παραγγελίες σας με τους παρακάτω τρόπους:

5.1. Ηλεκτρονικά με καταχώρηση απευθείας στο σύστημα. Μετά τη καταχώρηση, σας αποστέλλεται ενημερωτικό e-mail για την πορεία και την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

5.2. Ηλεκτρονικά με αποστολή e-mail στην διεύθυνση info@ecotzaki.gr.

Μην παραλείπετε να γράφετε τα εξής στοιχεία : Όνομα , Επώνυμο , διεύθυνση με Τ.Κ. και τηλέφωνο επικοινωνίας. Είναι απαραίτητα για την έκδοση του παραστατικού και την παράδοση της παραγγελίας σας.

5.3.Τηλεφωνικά στο 2106565545 σε έναν από τους εκπροσώπους μας. Θα σας ζητηθούν τα προαναφερόμενα στοιχεία καθώς είναι απαραίτητα για την έκδοση του παραστατικού και την αποστολή της παραγγελίας.

 

6. Ακύρωση παραγγελίας
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία η να την τροποποιήσετε αν δεν έχει εκδοθεί από την ecotzaki ανάλογο παραστατικό αποστολής καλώντας στο 210-6022378 ή με e-mail στο info@ecotzaki.gr.

Mετα την ακύρωση θα ενημερωθείτε αναλόγως για τις επιλογές που έχετε.

 

7. Δικαίωμα επιστροφής προϊόντος
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε το άμεσο κόστος επιστροφής.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν συνεννόησης με εκπρόσωπο της εταιρείας μας και εφ όσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και η συσκευασία τους , μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. με το οποίο συνοδευόταν η παραγγελία σας κατά την παραλαβή της.

-Σε περίπτωση που το επιστρέψετε με χρέωση δική μας ΔΕΝ θα παραλάβουμε την επιστροφή σας .

Στην περίπτωση όμως κατά την οποία το προϊόν που σας αποστείλαμε είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε ή είναι ελαττωματικό, κατόπιν συνεννόησης με εκπρόσωπο της εταιρείας μας μπορείτε να το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας ΧΩΡΙΣ χρέωση μεταφορικών.

 

8. Tιμολόγηση – πληρωμές
Όλες οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας δεν περιλαμβάνουν έξοδα αποστολής.

Οι τιμές δίνονται σε Ευρώ (€) και συμπεριλαμβάνουν και Φ.Π.Α. Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση, σε οποιοδήποτε χρόνο πριν την αποδοχή της παραγγελίας σας. Μετά την αποδοχή της παραγγελίας σας οποιαδήποτε μεταβολή της τιμής δεν θα επηρεάσει το ποσόν της συγκεκριμένης η τυχών προγενέστερης παραγγελιάς

Η πολιτική των τιμών των προϊόντων της εταιρείας ecotzaki είναι ίδια σε όλα μας τα κανάλια διανομής της : φυσικό κατάστημα, ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η ecotzaki καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και δευτερεύοντα χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση /αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος.

Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 210-6022378 ή μέσω επικοινωνίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου – info@ecotzaki.gr

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις:

8.1 ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Aπό 3/1/2012, αποδείξεις Λιανικής αξίας άνω των 499€ προς ιδιώτες θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με έναν απο τους παρακάτω τρόπους:

ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού στα παρακάτω στοιχεία κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας 210-6022378.

Τράπεζα: EUROBANK

Αρ.Λογαριασμού: 0026.0384.42.0200424740

IBAN: GR8502603840000420200424740

SWIFT CODE / BIC: ERBKGRAA

Δικαιούχος: Γιώργος Ζουμης

 

ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (online ή στο κατάστημα)

με επίσκεψη σας στο κατάστημα μας Λεωφόρος Βάρης Κορωπίου 22, ΤΚ: 16672 κατά την παραλαβή της παραγγελιάς έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα μαζί με την αστυνομική σας ταυτότητα.
online στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Για αγορές στο κατάστημα μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει η δυνατότητα 12 δόσεων (ανάλογα με το ύψος της συναλλαγής)

Σημείωση:

Οι δόσεις ισχύουν μόνο για αγορές από το κατάστημα και δεν παρέχονται για αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (e-shop).
Με αυτόν τον τρόπο πληρωμής δεν ισχύει η προσφορά των δώρων που μπορεί εκείνη την στιγμή να συνοδεύουν το προϊόν.

ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Μπορείτε να εξοφλείτε την παραγγελία σας με την παράδοση της στο χώρο σας ή κατά την παραλαβή της από το κατάστημα.

Σε περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής «Αντικαταβολή», τότε επιβαρύνεστε με μια πρόσθετη χρέωση 3 €.
To τελικό ποσόν της παραγγελίας σας μαζί με τα έξοδα αντικαταβολής και αποστολής καταβάλλονται στον υπάλληλο της εταιρείας Courier την στιγμή της παραλαβής.

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ Η ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ

Αν στην παραγγελία συμφωνηθεί ή ζητηθεί προκαταβολή η προεξόφληση του ποσού η κατάθεση γίνεται στον παραπάνω λογαριασμό (EUROBANK)

 

8.2 ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ

Απο 1/1/2014 (άρθρο 23 του N.4172 / 2013), τιμολόγια πώλησης άνω των 500€ προς επαγγελματίες-επιχειρήσεις θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με έναν απο τους 2 παρακάτω τρόπους κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης :

Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό
Με χρέωση σε πιστωτική/χρεωστική κάρτα

9. Διάφορα
Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το ηλεκτρονικό κατάστημα ecotzaki διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.
Σε περίπτωση λάθους καταχώρισης είτε ως προς την διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος ή ως προς την τιμή του, ο εκάστοτε πελάτης θα ενημερώνεται άμεσα και το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί κάθε δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία.

ECO TZAKI

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΗ.

ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ

6986844318 Η 2106847740

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΑ ΥΠΑΡΧΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ONLINE ΣΤΟ SITEESHOP : www.ecotzaki.gr

ΚΑΙ ΣΕ EMAIL : info@ecotzaki.gr .